Opinie


Dodawanie opinii przez formularz kontaktowy. Zapraszamy!

2016.08.24

Serdecznie polecamy "Maciejkę" ! Zabawa była przednia, nawet najbardziej wybrednym gościom się podobało. Wspaniała muzyka i genialne zabawy, dzięki którym wszyscy goście - młodzi i starzy - bawili się do rana. No i na koniec wesela ta "Barka" - idealne zakończenie tej uroczystości. Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy, Marta i Kamil :).

kkorczak91@gmail.com

2016.08.23

Dziękujemy za wspaniałą i profesjonalną oprawę muzyczną naszego wesela. Idealnie dobrany repertuar oraz wykonanie sprawiły, że goście i my byliśmy zachwyceni. Z całego serca dziękujemy i polecamy.

martyna23-92@o2.pl

2016.06.28

Zespół muzyczny godny polecenia wykonują swoją prace z pasją i zaangażowaniem. Jeśli ktoś szuka zespołu na wesele to czym prędzej dzwoń i zamawiaj termin :) Jakość utworów granych na żywo jest MEGA POZYTYWNA mamy potwierdzenie 105 zachwyconych gości weselnych :) Zabawa była udana do białego rana :) Agnieszka i Piotr

piotr0885@wp.pl

2016.06.27

Wesele z dnia 11 06 2016r. Zespół muzyczny godny polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni i również goście. Oprawa muzyczna i zabawy weselne umilały całe wesele. Goście zadowoleni,gdyż mogli zamawiać piosenki,które były grane. Nie którym z gości z tego szaleństwa nie wytrzymywały buty . Bardzo dziękujemy Zespołowi za Wesele.

arkadiusz.rybak@tlen.pl

2016.06.12

Zdecydowaliśmy się na zespół Maciejka oglądając filmiki tylko na ich stronie internetowej. NIE żałujemy !!! Wszyscy goście są bardzo zadowoleni, a my jeszcze bardziej. Bardzo podobało się nam przekazywane informacje przez zespół podczas wesela, mogliśmy decydować co ma się wydarzyć w danej chwili. Zespół gra hity stare jak nowe przez co trafiają do całej grupy gości.

magdalena.dudek92@wp.pl

2016.04.10

Jeśli szukacie zespołu na wesele to najlepszy wybór, świetna muzyka goście zachwyceni stale wspominają tą zabawę. Najlepszy wybór jakiego można dokonać. Mamy nadzieje że jeszcze się spotkamy na jakimś innym weselu. Pozdrawiamy Lucyna i Michał

michalgrzelski@o2.pl

2016.02.24

Wybor tego zespolu to strzal w dziesiatke!!!! Rewelacyjnie spiewaja i genialnie zabawiaja gosci weselnych. Jesli szukacie profesionalego zespolu to wlasnie jestesci na ich stronce. Zarowno swietnie wykonuja polskie jak i zagraniczne utwory. Zespol godny polecenia w 200%. .Nasz Ślub odbył się 23.01.2016r Pozdrawiamy Paulina i Dawid

p-jagodzinska@wp.pl

2015.10.08

Witamy ! Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować zespołowi MACIEJKA za uświetnienie naszego przyjęcia weselnego, które odbyło się 26 września 2015 w Ślesinie. Wszyscy nasi goście, jak również my, bawiliśmy sie do samego rana. Przez całe wesele zespół organizował i prowadził zabawę, z nimi nie ma czasu na nudę, nogi same rwą się do tańca a uśmiech natychmiast pojawia się na twarzy. Dziękujemy bardzo serdecznie Pani Kasi i Panu Sławkowi że w tym najważniejszym dniu byli razem z nami i sprawili że nasi goście weselni nie siedzieli przy stole lecz wirowali na parkiecie. Po naszym weselu goście zaczepiali nas i mówili: ,,skąd Ich wzięliście! Są fenomenalni!". Serdecznie polecamy i jeszce raz dziękujemy za udane wesele.

Pozdrawiamy Beata i Marek

mar-kus616@wp.pl

2015.09.08

Zespół „Maciejka” poprowadził nasze wesele perfekcyjnie! Polecamy ten zespół każdemu, kto chce mieć udaną zabawę weselną i piękne wspomnienia na lata. Wszyscy goście byli na parkiecie i świetnie się bawili, rodziny się zintegrowały, nawet dzieci na poprawinach miały swój czas, dzięki zabawom, które zespół zorganizował. Pani Kasia i Pan Sławek są najlepsi  Dla mnie osobiście było to trzecie wesele na którym miałam okazję się bawić z „Maciejką” i stwierdzam, że po kilku latach są coraz lepsi. Zespól cały czas się rozwija, grają stare i najnowsze przeboje, tak potrafią poprowadzić zabawy, że nawet Ci najbardziej niechętni ruszają do tańca, a przy tym wszystkim zespół jest bardzo otwarty na wszelkie propozycje i pomysły Młodej Pary oraz gości weselnych. Dziękujemy bardzo za uświetnienie naszego przyjęcia weselnego oraz poprawin, jest to dla nas niezapomniany czas super zabawy również dzięki Państwu, co potwierdzają film i zdjęcia  pozdrawiamy Magdalena i Adam

madziiorka@wp.pl

201508.25

Nasze wesele było wspaniałe dzięki Pani Kasi i Panu Sławkowi:) Bawiliśmy się z nimi na wielu zabawach i zawsze wracaliśmy w pełni zadowoleni, wybawieni aż nogi bolały ...kiedy przyszedł czas na nasze wesele bez zastanowienia wybraliśmy zespół Maciejka - no bo jakby inaczej, kto by tak świetnie poprowadził nasze wesele jak nie oni ! Piosenki porywały gości weselnych do tańca, oczywiście parkiet był pełen! Zabawy rozbawiały do łez, chyba każdy z gości zapamięta zabawę '' taniec z gwiazdami '', która pobiła rekordy śmiechu ! Wujki, ciocie, kuzynki, kuzyni i reszta naszej rozśpiewanej i roztańczonej rodzinki była tak zadowolona, na drugi dzień wspominaliśmy wesele i po prostu sam uśmiech pojawiał się na twarzy :) Dziękujemy Wam kochani za super zabawę, za to, że tak pięknie poprowadziliście nasze wesele, inaczej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć! Ten nasz dzień był pięknym dniem i to również dzięki Wam, jeszcze raz z całego serca dziękujemy i bardzo polecamy, zawsze będziemy miło Was wspominać. Pozdrawiamy serdecznie , Młoda Para - Jagoda i Darek :)

jagodass5@wp.pl

16.10.2014

Zespół "MACIEJKA" to znakomity zespół, możesz ślepo zaufać gdy chcesz mieć pewność, że Twoje Wesele zostanie zagrane i zaśpiewane perfekcyjnie, włącznie z super zabawą i konkursami dla gości, którzy w trakcie wesela, zaczepiali mnie i mówili: ,,skąd Ich wzięliście! Są fenomenalni!" Swoją charyzmą muzyką i poczuciem humoru zabawiali perfekcyjnie gości. Wokalistka ma taki głos że ciarki przechodzą z zachwytu. Nasze Wesele odbyło się 06.09.14r. Jesteśmy zachwyceni tym zespołem. Grali już na dwóch weselach w naszej rodzinie i jedyne co mnie martwi że już rodzeństwa nie mam no chyba że kuzynostwo i rodzeństwo żony ruszą do boju i wezmą również ten zespół co bardzo im go polecę by ich zobaczyć, uściskać i bawić się przy muzyce granej przez zespół MACIEJKA a zabawa w księdza zrobiła dopiero szał polecamy serdecznie na pewno nie będziecie zawiedzeni!!!!!!!!!Serdecznie Pozdrawiamy Kasię i Sławka!!!!!!!! Mateusz i Patrycja Ożdżyńscy oraz brat Krzysiu z rodziną!!!!!!!!!

madziek193@wp.pl

15.10.2014

 Bardzo dziekujemy za mila zabawe  18.07.2014 bylo odlotowo. Super orkiestra super zabawy normalnie bomba,  szkoda ze to sie tak szybko skończyło :-)

21.08.2014

Bardzo dziękujemy zespołowi Maciejka za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela:) Pani Kasia ma przepiękny głos, konkursy i piosenki były fajnie dobrane. Porwali do zabawy nawet gości w żałobie, zabawy sprzyjały integracji. Wszystkim się bardzo podobało, czas minął za szybko:) Bardzo dziękujemy jeszcze raz i polecamy! Monika i Olek

monika_z@poczta.onet.e

26.05.2014

17.05.2014r zespół MACIEJKA uświetnił przyjęcie weselne Misi i Andrzeja, było super i wspaniale! Dziękujemy Wam Kasiuniu i Sławku za przepiękną oprawę muzyczną i zabawy , które pozwoliły na lepsze zapoznanie się Rodzin, dziękujemy za bardzo miłą atmosferę i miłą zabawę gorąco pozdrawiamy Rodzice B.D Klóska U.K.Kopta

basior_kloska@onet.eu

30.07.2013

Zespół "Maciejka" uświetnił swoim występem również nasz wielki dzień 20.04.2013 r. w Zamościu k/Bydgoszczy :-) Repertuar był tak różnorodny, że zachwycił każdego gościa. Ponadto prowadzone zabawy oraz konkursy trwale zapisały się w pamięci naszych najbliższych!! Raz jeszcze serdecznie dziękujemy za Państwa obecność, uśmiech a przede wszystkim za cudowną zabawę do białego rana!! Pozdrawiamy, Magdalena i Krzysztof.

magdam.dobrowolska@gmail.com

30.07.2013

Minęły już prawie trzy miesiące a my wciąż słyszymy rytmy zespołu Maciejka, bawiących gości na naszym weselu. Jeśli ktoś chce mieć niezapomnianą imprezę, bawiących się świetnie gości do białego rana, stuprocentową frekwencję na parkiecie, biesiady, zabawy, tańce i hulanki, to wszystko zapewni zespół z Mroczy. Dziękujemy Wam Kasiu i Sławku nie tylko za wspaniałą oprawę muzyczną, ale także za głębokie oddanie w pracę, którą tworzycie. Dziękujemy !

j.zabinski1@wp.pl

31.05.2013

Zespół Maciejka grał u nas na weselu 25.05.2013 r. Nie moglibyśmy wymarzyć sobie lepszej oprawy muzycznej. Przesympatyczne małżeństwo, świetnie śpiewające i zabawiające gości. Szczegółowo omówili z nami program i repertuar wesela. Konkursy i zabawy nawet 80-latków postawiły na nogi:) Warto posłuchać ich na żywo, bo filmy i nagrania internetowe nie oddają w ogóle rzeczywistego głosu i nagłośnienia. Jeżeli komuś zależy na dobrej zabawie, polecamy!!! Nasi goście mówili, że nigdy nie byli na lepszym weselu, co w dużym stopniu jest również ich zasługą. Pozdrawiamy Ola i Marcin

mrotex@wp.pl

18.01.2013

Chcielibyśmy podziękować zespołowi Maciejka za bardzo fajną wręcz genialna oprawę muzyczną naszej studniówki . Muzyka rewelacja nie ma co za dużo pisać po prostu strzał w 10 xD. No i te konkurencje - nikt się nie nudził ;) Zespół Maciejka = przednia IMPREZA . Jeszcze raz dziękujemy no i mamy nadzieję że się kiedyś jeszcze spotkamy . pozdrawiam ;)

arasek03@o2.pl

29.12.2012

Znam sporo dobrych zespołów muzycznych, ale Maciejka jest w ścisłej czołówce. Mają przyjemne brzmienie, oboje pięknie śpiewają, Sławek jest super wodzirejem i oboje świetnie prowadzą wesela, zabawy, studniówki i inne przyjęcia okolicznościowe. Grali u nas na blisko 10 imprezach. Szczerze polecam

a.kufel@anim.com.pl

23.10.2012

SERDECZNIE POZDRAWIAMY NAJLEPSZY ZESPÓŁ MUZYCZNY!!!!!!!!!ZESPÓŁ MUZYCZNY Z KLASĄ I PEŁNYM PROFESJONALIZMEM:):):)SERDECZNIE POLECAMY:)

bartosz.lemanski@wp.pl.

17.09.2012

Od dawna slyszelismy ze Maciejka to najlepszy zespol w okolicy, ale sposob w jaki poprowadzili nasze wesele 08.09.2012 przeszedl nasze najsmielsze oczekiwania! Natychmiast zintegrowali obie nasze rodziny a takze przyjaciol z roznych krajow w jedna wielka rodzine bawiaca sie bez wytchnienia do bialego rana! Wielu gosci szczerze przyznalo, ze bylo to najlepsze wesele w ich zyciu! Dziekujemy za wspaniala atmosfere i gratulujemy profesjonalizmu!

Pozdrawiamy:) Asia i Ziemo

lyanox@eircom.net

)9.09.2012

Zespół MACIEJKA to wspaniała oprawa muzyczna wesela. Można na nich liczyć w 100%. Bardzo dobrze dobrane utwory oraz zabawy dla gości, aby zachęcić do tańca. Na weselu właściwy zespół muzyczny to podstawa udanej zabawy - MACIEJKA to idealny wybór. Potrafią wycisnąć z gości ostatnie siły :) P O L E C A M Y!!!

szmagiel@onet.eu

05.09.2012

Pragniemy podziękować zespołowi Maciejka za wspaniałą oprawę naszej uroczystości weselnej. Pięknie dobrane i zaśpiewane piosenki, znakomite konkurencje i umiejętność zachęcenia gości do zabawy sprawiły, że nasze wesele było bardzo udane. Wszyscy goście byli zachwyceni i gratulowali nam doskonałego wyboru zespołu muzycznego. Z czystym sercem polecamy rewelacyjny zespół MACIEJKA! Dziękujemy, że byliście z nami w tym dniu;-) 24.08.2012 r.

marta.lassa@gmail.com

09.07.2012

Zespół MACIEJKA są po prostu świetni. Grali u nas na weselu 30 czerwca 2012 roku. Było bardzo gorąco i duszno a oni potrafili zabawić każdego od konkursów dla najmłodszych po świetne zabawy dla starszych. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecam każdemu ten zespół. Mogę śmiało powiedzieć, że każde wesele gdzie grać mają MACIEJKI będzie udane. Jeszcze raz z całego serca dziekujemy.

Pozdrawiamy Ola i Adam

olka714@interia.pl

25.06.2012

Zespół Maciejka grał 15.06.2012 roku na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wszyscy goście do samego rana bawili sie wspaniale przy tym zespole. Jeszcze raz dziekujemy i czekamy na nastepną imprezę z tym zespołem.

Ania i Roman Hamburg

08.01.2012

Poniżej treść wiadomości:
Jesteśmy wdzięczni zespołowi Maciejka za uprzyjemnienie naszej uroczystości weselnej 16.09.2011 r. Super impreza, przezabawne oczepiny. W 100% polecamy ten zespół.
trunk@o2.pl

 

 

OPINIE 2010-2011
OPINIE 2010-2011

09.12.2011

Zespół Maciejka grał na naszym weselu 23.07.2011. Cóż mogę powiedzieć:) Zajmujemy się oprawą wesel i mamy co tydzień styczność z wieloma zespołami. Jednak po kilku weselach z Maciejką bez zastanowienia wybraliśmy ich na nasze wesele. Poiwiemy tyle, że goście nie chcieli ich wypuścić o 6.00 rano!! było naprawdę świetnie, polecam gorąco każdej parze, która nie wybrała jeszcze oprawy muzycznej! gwarantujemy udaną zabawę do białego rana i 100% zadowolenia wśród gości! Naprawdę nie będziecie żałować, a wiemy co mówimy i z doświadczenia polecamy zespół Maciejka! Kasia i Sławek, w imieniu naszym i gości serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę weselną!
karolina.biros@gmail.com

10.11.2011

Zespół Maciejka zapewnił oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się 29.10.2011. Bez wątpienia nie mogliśmy lepiej trafić. Wspaniała zabawa przy utworach starych i tych najnowszych, polskich i zagranicznych. Świetne prowadzenie imprezy i zabaw, przezabawne oczepiny w czasie których nikomu nie schodził usmiech z twarzy. Jeśli chcecie aby wasze wesele było wyjątkowe i niezapomniane, po prostu wspaniałe to Maciejka Wam to zapewni. Maciejka to zawodowcy najwyższej jakości. Gorąco polecamy. Agnieszka i Adam.
agnieszkawiton@poczta.onet.pl

19.10.2011

Co tu dużo pisać. Zespół ten gral na naszym weselu 25 września 2010 roku, to jedyny i niepowtarzalny zaspół PIĘKNIE CUDOWNIE JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY
MLGosia9@wp.pl

22.08.2011

Zespół MACIEJKA grał na naszym weselu 30.07.2011! Co tu dużo pisać:) Najlepszy zespół na świecie! Świetna zabawa, ubaw po pachy, wszyscy goście zachwyceni, wspaniałe wykonanie piosenek, dodatkowo efekty świetlne, bańki mydlane. Prowadzone przez Kasię i Sławka wesela to mistrzostwo świata:) a konkursy brak słów...trzeba zobaczyć na żywo :D:D:D Poza tym są przesympatyczni!Super zespół! Polecamy każdemu. Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą zabawę. Dagmara i Paweł
dadzia_88@o2.pl

09.08.2011

Witamy bardzo serdecznie!!!!!!Jeszcze raz chcielibyśmy podziękować wspaniałemu zespołowi "MACIEJKA" za udane wesele i zabawę do białego rana.Polecam bardzo serdecznie zespół nie do pokonania.Byliśmy na wielu imprezach i weselach ale przy takim zespole bawiłam się dopiero na własnym weselu 6.08.2011r. Świetnie prowadzą całą imprezę dużo zabaw i jeszcze więcej śmiechu zwłaszcza przy zabawie "DZIDZIUŚ".Jeżeli ktokolwiek zastanawia się nad wyborem zespołu to gwarantuję że wybierając zespół MACIEJKA nie będziecie żałowali a bawić się będziecie świetnie aż nóżki zabolą!!!!Dziękujemy bardzo bardzo serdecznie Pani Kasi i Panu Sławkowi że w tym najważniejszym dniu dla nas byli razem z nami i sprawili że nasi goście weselni nie siedzieli przy stole lecz wirowali na parkiecie. Magdalena i Krzysztof Ożdżyńscy
madziek193@wp.pl

23.07.2011

Wspaniale - zabawa weselna jak z bajki, wszyscy śmiali się do łez i tańczyli. Świetna organizacja i niespotykane pomysły realizowane w postaci konkursów na przemian ze świetnie zagrana i zaśpiewaną muzyką - pozwoliła połączyć pokolenia i bliżej poznać się naszym rodzinom. Naprawdę udana zabawa do białego rana i wielki talent muzyczny - POLECAM GORĄCO, a nie BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ :)
m.wit@vp.pl

21.05.2011

Zespół MACIEJKA, to niezapomniane wesele!!!!!!!!gdybyśmy mieli raz jeszcze dokonac wyboru, to z całą pewnością byśmy wybrali MACIEJKĘ!!!!! nasze wesele niewątpliwie było jedyne w swoim rodzaju, a w baaaardzo dużym stopniu zapewniamy to Zespołowi!! byliśmy na 2 Balach Sponsora w Mroczy i do tego nasze wesele - czekamy na wieści, gdzie i kiedy teraz grają!!! POLECAM!!Pozdrawiamy
monia_piasecka@gazeta.pl

15.05.2011

Przy tym zespole bawiliśmy się już po raz drugi - na Balu Sponsora w Mroczy i na weselu mojej siostry w Bydgoszczy. Naprawdę możemy polecic ten zespół! Na takich imprezach najwięcej zależy od Towarzysta i od Zespołu! Zarówno jedno, jak i drugie dopisało i zabawa była przednia! POLECAMY!!!
adas1978@buziaczek.pl

31.10.2010

Zespół Maciejka nie tylko extra gra i śpiewa na weselach, posiada sprzęt najwyższej jakości i wspiera młodych ludzi, zawsze są chętni do pomocy. Braterstwo Stylu Nakło i wszyscy goście urodzin są bardzo wdzięczni za pomoc w organizacji imprezy
piotrwilak@wp.pl

5-10-2010 o godz. 12:09

„Jak każdy kamerzysta mam styczność z wieloma zespołami. Jedni grają lepiej inni gorzej ale zespół „Maciejka" nie zalicza się do żadnej z tych grup... Oni po prostu są NAJLEPSI!!!
Prezentacja osobista, luźny kontakt bawiącymi się osobami, mixy piosenek bez dłuuugich przerw, w których zazwyczaj inne orkiestry dla zmyłki opowiadają anegdoty a w tym czasie ustawiają niezbyt nowy sprzęt, za to „Maciejka" niedość że posiadają wspaniałe głośniki (mikrofony kamer uwielbiają to brzmienie) to w dodatku oprawa świetlna robi wrażenie!!! Co widać na zdjęciach w galerii. Jak w każdej branży jest jeden najlepszy – „MACIEJKO" gratuluje najwyższego spotykanego poziomu!!!
P.S. Współpraca z Wami to czysta przyjemność!!! Aż żal wyłączać kamerę!!! Wymiatacie na całej imprezie!!

info@video-mkw.pl

29-09-2010 o godz. 10:49

Co tu dużo pisać - gorąco polecamy zespół MACIEJKA, są najlepsi!!!Dzięki Nim nasze wesele było cudowną zabawą :-)
alys_20@interia.pl

26-09-2010 o godz. 20:57

Zespół Maciejka prowadził nasze wesele 26.06.2010. To właśnie dzięki nim nasze wesele było wspaniałą zabawą do samego rana, nie dali ani sekundy na nudę nikomu, na parkiecie byli absolutnie wszyscy goście, od 3 do 95 lat! Super muzyka, wspaniałe oświetlenie, mega fajne zabawy i cudowna atmosfera, wszystko to dostaliśmy od zespołu Maciejka!!! Jesteśmy im wdzięczni do dziś i wspaniale wspominamy ten dzień. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO!!!

maciejstachecki@o2.pl

24.09.2010 g 19.32

Witamy ! Chcielibyśmy bardzo, bardzo serdecznie podziękować zespołowi MACIEJKA za uświetnienie naszego przyjęcia weselnego, które odbyło się 28 sierpnia 2010 w Więcborku. Wszyscy nasi goście, jak również my, bawiliśmy sie do samego rana. Zespół posiada bardzo zróżnicowany repertuar, więc każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Pani Kasia ma niezwykle piękny głos, a Pan Sławek wspaniałe poczucie humoru, dzięki któremu zabawy oczepinowe (i nie tylko) były bardzo wesołe i śmieszne i każdy chętnie w nich uczestniczył. Po naszym weselu pytaniom naszych gości o to gdzie znaleźliśmy tak wspaniały zespół nie było końca...jesteśmy bardzo zadowoleni i serdecznie dziękujemy! Gorąco polecamy zespół MACIEJKA i jeszcze raz dziękujemy!!! GOSIA I BARTEK.
goska770@wp.pl

24.09.2010 g 17.24

Mieliśmy wesele 24.07.2010 roku, wesele było bardzo udane, co w ogromnej mierze zawdzięczamy właśnie "Maciejce" wszyscy się™ tak świetnie bawiliśmy, niesamowity zespół; grają różnorodne piosenki, poczynając od nowych po stare, dawne kawałki kończąc na nowościach a potrafią rozbawić towarzystwo! Świetnie prowadzą nie tylko oczepiny ale i całe wesele, przy ich graniu nie usiedzisz przy stole. Najlepszy zespół pod słońcem. Dodam również jako dziecko też miałam okazję bawić się przy nich na weselu, 14 lat temu u mojego brata i już wtedy byli wspaniali. Organizując teraz swoje wesele nie szukałam innej orkiestry, bo wiedziałam że to będzie Maciejka. Także jest to na pewno zespół z ogromnym doświadczeniem i rewelacyjnym sprzętem. Naprawdę bardzo gorąco polecam!!!

Agnieszka i Marcin
agnieszka-poreba@wp.pl

24-09-2010 o godz. 12:41

Zespół Maciejka zagrał na naszym weselu 27 sierpnia. Praktycznie to jedyny zespół, który przez całe wesele organizuje i prowadzi zabawę, z nimi nie ma czasu na nudę, nogi same rwą się do tańca a uśmiech natychmiast pojawia się na twarzy. Nagłośnienie, światła, efekty pełna "profeska". Dwa słowa: MACIEJKA WYMIATA
piotrwilak@wp.pl